HEEZE-LEENDE Binnen de gemeente Heeze-Leende bestaat geen energiecoöperatie. In de meeste omliggende gemeenten zijn wel energiecoöperaties actief.

Wat is een energiecoöperatie?
Een energiecoöperatieis een coöperatie die zich richt op het bevorderen van een duurzame energievoorziening.

Om een energiecoöperatie te starten zijn vrijwilligers nodig die bereid zijn zich te willen inzetten voor de energiecoöperatie. In een eerdere bijeenkomst hebben diverse inwoners zich al aangemeld als vrijwilliger. Maar we zijn nog op zoek naar meer inwoners die zich als vrijwilliger willen inzetten. Heeft u interesse? Dan bent u van harte welkom op 28 september a.s. vanaf 19:30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis van Heeze-Leende.

Heeft u interesse om te komen, meldt u dan aan va de website van de gemeente.