Zaterdag 21 en zondag 22 december is op het gemeentehuisplein in Heeze de eerste Kerstfair. twee dagen lang kerstsfeer proeven. De Heezer Winkeliers Vereniging, Horeca vereniging Heeze-Leende, RecreatiefHeeze-Leende en Arjen Organiseert willen de inwoners een gezellig weekend aanbieden in kerstsfeer . er is muziek, een fakkeloptocht, kerstboomwerpen, lekker eten, en late night shopping op zaterdag tot 20 uur!.

De fakkeltocht is zaterdagavond de 21e. Bij de supermarkten in Heeze krijg je in het weekend van 13 december bij besteding van 25,- een fakkel uitgereikt. Hiermee wordt je om zaterdag de 21e om 18:30 uur op het Deken de Bruijnplein verwacht. De tocht eindigt op het gemeentehuisplein.

Op zondag 22 december kunt u vanaf 12:00 uur terecht bij de lokale winkeliers en op de gezelligheidsmarkt. Er is muzikaal vermaak en er zijn kinderactiviteiten.
Om 16:00 uur zal de prijsuitreiking zijn van de actie voor de mooiste kerstbal.
Kerst Sfeer Weekend Heeze
zaterdag 21 december van 15:00 tot 21:00 uur
zondag 22 december van 12:00 tot 18:00 uur

Meer informatie via facebook op www.facebook.com/kerstsfeerweekendheeze
of via mail: info@arjenorganiseert.nl