HEEZE-LEENDE – Op dit moment publiceert de gemeente haar gemeenteberichten wekelijks in weekblad De Parel van Brabant. Dezelfde informatie is ook beschikbaar via www.heeze-leende.nl, de facebook- en twitterpaginavan de gemeente en een digitale nieuwsbrief. Per 1 januari 2016 stopt de gemeentepagina in de Parel.

Voor mensen zonder internet komen er wekelijks geprinte exemplaren van de gemeenteberichten in de hal van het gemeentehuis, dorpshuis Valentijn in Sterksel en dorpshuis De Meent in Leende te liggen. Zij kunnen op deze locaties dan een exemplaar van de gemeenteberichten ophalen.

Op verzoek kan de gemeente deze gemeenteberichten ook wekelijks toesturen. Mensen kunnen zich hiervoor aanmelden door bij voorkeur tussen 13.00 en 17.00 uur (van maandag tot en met donderdag) te bellen naar de gemeente via het centrale telefoonnummer (040) 22 41 400.

Ook komt er in de hal van het gemeentehuis een computer te staan waarbij mensen de mogelijkheid hebben om van het internet gebruik te maken en gemeenteberichten via bijvoorbeeld deze website te bekijken. Wij helpen hen hierbij graag verder. De gemeente staat open voor vragen, tips of opmerkingen via 040 22 41 465 of voorlichting@heeze-leende.nl.

De informatie kunt u verder ok lezen via de website van RTVHorizon en deels ook via onze Kabelkrant en nieuwsbreichten op radio Horizon.