MY OLD LADY in 't Perron Heeze

HEEZE –  Op donderdag 3 december vertoont ’t Perron de film My Old Lady: een humoristisch drama over een berooide Amerikaan die een luxe appartement in Parijs erft, maar niet heeft gerekend op een onverwachte huurder.
Hij reist direct naar de Franse hoofdstad om het te verkopen. Daar ontdekt hij echter dat een oude dame, Mathilde, met haar dochter in het appartement woont. Een Franse wet schrijft voor dat hij het huis pas mag verkopen na Mathildes overlijden. Mathilde benadert de nieuwe eigenaar welwillend en biedt hem logies aan in het appartement, in tegenstelling tot haar dochter die hem het liefst meteen ziet verdwijnen. Met de bekende Engelse humor en ironie volgen we de belevenissen. Matthias probeert erachter te komen waarom zijn vader Mathilde in het appartement laat wonen. Hij moet haar zelfs maandelijks daarvoor een geldbedrag geven dat hij helemaal niet kan missen!  Matthias probeert de wet te ontduiken en het appartement te verkopen, maar of dat lukt….?
My Old Lady is het speelfilmdebuut van regisseur Israel Horovitz en de verfilming van zijn bekroonde toneelstuk ‘Très chère Mathilde’.
 
Dorpshuis ’t Perron vertoont de film op donderdag 3 december om 20.00 uur. De entree bedraagt €4 in voorverkoop, aan de avondkassa €5.