Winterwonderland in Budel-Schoot

BUDEL-DORPLEIN – Aan alles komt een eind………ook aan 2015!

Maar voordat we het nieuwe jaar 2016 instappen, geeft Kinderkoor Mezoc  op 13 december nog een geweldig muzikaal project neerzetten:

Winter Wonderland
Dit project is een initiatief van Mezoc en zal worden gehouden in de theaterzaal van De Cantine, beroemd om haar geweldige akoestiek! Nu bekend als het AZC, aan de Hoofdstraat 80 te Budel-Dorplein.

Een uniek project daar het in samenwerking met de stichting Rehabilitatie Cultuur Erfgoed: ‘Parels van Dorplein’ en harmonie Les Echos de Dorplein tot stand kan komen.

Uniek omdat naast het optreden van Mezoc, ook andere muzikale kinderen uit de regio een gastoptreden zullen verzorgen. Zo is er een optreden van Jens Smit op gitaar en Hein van Deurzen op trompet. Dit onder leiding van Nelly Kwanten. Dan is er ook nog een optreden van de Dancing Diamonds minioren.

Extra bijzonder is een optreden van Kids United (bestaande uit kinderen van het AZC) die onder leiding van Liesbeth van der Kruijs hun muzikale talenten zullen laten horen.

En héél bijzonder: we zullen deze middag op een ludieke manier de nieuwe naam bekend maken waaronder het kinderkoor vanaf 2016 verder zal gaan! Spannend!

Het programma is voor Jong & Oud en gratis toegankelijk. Het concert begint om 15.00 uur en zal rond 17.00 uur een einde krijgen. U hoeft dan nog niet naar huis want gedurende én na het concert kunt u heerlijk genieten van een drankje of verse wafel. Ook zullen er deze middag vertegenwoordigers van Les Echos de Dorplein en de stichting Rehabilitatie Cultuur Erfgoed Parels van Dorplein aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden rondom historie en niet te vergeten: de toekomst!

MEZOC ziet u graag op zondagmiddag 13 december vanaf 14.45 uur (zaal open).