Nieuwjaarsconcert met een Gouden Randje in Heeze

HEEZE – Fanfare St Nicasius houdt op zondag 10 januari 2016 het inmiddels traditionele ‘Nieuwjaarsconcert met een gouden randje’.

Met dit concert worden de echtparen uit Heeze die in 2015 hun 50 of 60 jarig huwelijk vieren extra in het zonnetje gezet. Er zijn optredens van de slagwerkgroep, de Nicasiusbende en het fanfareorkest. Zij brengen een aantrekkelijk en luchtig muzikaal programma.

De slagwerkgroep laat van zich horen met spectaculaire en melodische nummers zoals Power-Hit en Curre of Tortuga. Veel herkenning zal er zijn in het nummer Ticket to the Beatles. Ook de jeugdige slagwerkers brengen een aantal nummers ten gehore. De blazers van de Nicasiusbende treden dit jaar geheel op eigen kracht op zonder ondersteuning van oudere leden. Spannend maar ook erg knap. Zij spelen een aantal delen uit het nummer On the Dancefloor. Het fanfareorkest speelt een uiteenlopende mix van bekende nummers zoals Birds van Anouk , Old and Wise van The Alan Parsons Project en natuurlijk het toepasselijke Happy New Year. Uiteraard ontbreekt op dit nieuwjaarsconcert ook niet de mogelijkheid om mee te deinen op de walsmuziek van Carnival of Venice. Als laatste nummer zal de traditionele afsluiter van het befaamde Nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker te horen zijn, de welbekende Radetzky mars.

In de pauze en na het concert heeft u volop de mogelijkheid om gezellig na te praten en nieuwjaarswensen uit te wisselen Echtparen die geen uitnodiging hebben ontvangen, of zich nog niet hebben aangemeld kunnen dit doen via secretariaat@fanfareheeze.nl, . Naast de jubilerende bruidsparen zijn ook alle andere belangstellenden van harte welkom. Het concert begint om 13.45 en vindt plaats in dorpshuis ’t Perron. De entree is gratis.

 

Foto: St. Nicasius