Wagenbouwers FM, het officiële radiostation voor de wagenbouwers van de Brabantsedag Heeze is er weer klaar voor!
Ook dit jaar zullen zij de wagenbouwers een muzikaal steuntje in de rug geven. Wagenbouwers FM zal dit jaar te beluisteren zijn van 18 t/m 27 augustus, en zal uitzenden vanuit een centrale plek in Heeze die de DJ’s later pas bekend zullen maken.
Wagenbouwers FM zal te beluisteren zijn via een speciale evenementen frequentie, via internet en via de speciale Wagenbouwers FM app voor iOS & Android. De DJ’s die dit jaar te horen zullen zijn op Wagenbouwers FM zijn Koen van der Vorst, Jimmy Strauven, Ivar Mrofcynski, Jeroen Roelofs, Tom Keijzer en Ivo van Kemenade. De DJ’s zullen weer de nodige verzoekjes voor de wagenbouwers gaan wegstarten, en houden je op de hoogte van het laatste nieuws rondom de Brabantsedag Heeze.
RTV Horizon is mediapartner van Wagenbouwers FM.