Op zaterdag 29 maart wordt in activiteiten- en ontmoetingscentrum De Pracht in Aalst-Waalre van 10.00 uur tot 12.00 uur een beurs georganiseerd voor gebruikte baby-, kinder- en tienerwinterkleding. Aanmeldenvoor deelname kan tot 27 maart bij het kantoor van De Pracht, De Pracht 2.
De toegang tot de beurs is gratis. Mensen die kleding willen aanbieden, kunnen vanaf 17 maart tegen betaling van 1 euro een deelnameformulier ophalen bij De Pracht op maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren.
Inleveren van de kleding – vanaf maat 74 – kan op vrijdag 28 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur bij De Pracht. De kleding moet schoon en heel zijn. Deelnemers prijzen de artikelen zelf, de organisatie van de beurs regelt de verkoop. Van de opbrengst ontvangt de (ex-)eigenaar 75 procent.
Meer informatie bij Eugenie Meijlink, telefoon (040) 2219332, of via www.depracht.nl.