Op de scheepswerf van jachtbouwer Feadship in Aalsmeer vindt vrijdag een bijzondere scheepsdoop plaats. Het gebruik van champagne lijkt daarbij uitgesloten, omdat het schip de klap waarschijnlijk niet overleeft, aldus het Eindhovens Dagblad. Ontwerper en maker Feico Huysinga uit Heeze bouwde maanden lang aan het kartonnen modeljacht met een lengte van 180 cm. Een van de grote uitdagingen was het waterdicht maken van de kartonnen romp. Hierbij kreeg de atheneumleerling van het Lorentz Casimir Lyceum in Eindhoven hulp van Feadship. De grootste jachtbouwer van Nederland ziet veel talent in de Heezenaar en regelde een scheepsdoop. The Future was in mei te zien tijdens de Optimist on Tourdagen op de High Tech Campus in Eindhoven. Daarna ging Huysinga verder met de afwerking van zijn project. Het jacht is voorzien van een elektromotor en kan op afstand worden bestuurd.