Zes bekende Bulanders gaan proberen 19 oktober tijdens de Buulse Maestro 2013 het groot harmonieorkest EMM te dirigeren. Dat gebeurt in de genres klassiek, musical en pop. Het publiek bepaalt mede wiede Buulse maestro wordt.
Het is een nieuw grootschalig evenement in de regio. Een Promsachtig-concert, maar met een interactieve spelshow, losjes gebaseerd op Maestro van de BBC en AVRO, echter in een geheel eigen opzet.

De Buulse maestro’s zijn: pastoor Felie Spooren, wethouder Frans Strik, de lokaal zeer bekende ‘Junt’, Frank van Mierlo en Jos Prinsen. De zesde maestro is een mystery guest die 19 oktober bekend wordt gemaakt.

Tevens werken de koren Quintessens en Experience mee, evenals de dansteams van UC Dance en Turnlust en diverse Buulse Proms-solisten.
Tijdens de afterparty speelt de 7-mansformatie ‘Strafwerk’.

De Buulse Maestro 2013 is op zaterdag 19 oktober in de Zuiderpoort. Start kaartverkoop op zaterdag 17 augustus van 15.00 -17.00 uur in Het Schepenhuis te Budel.
De entreekaarten kosten € 17,50 per stuk. Na 17 augustus kunt u nog kaarten kopen, zolang de voorraad strekt, elke maandagavond tussen 20.00-22.00 uur in het foyer van gemeenschapshuis De Borgh te Budel.
Meer informatie via onze website: www.buulsemaestro.nl of info@harmonie-emm.nl