In Dommelen en Maarheeze zijn in de nacht van woensdag op donderdag drie auto’s in vlammen op gegaan, aldus het Eindhovens Dagblad. Het gaat om twee voertuigen die tegenover elkaar stonden geparkeerd aan de Weverwei in Dommelen en een wagen die geparkeerd stond bij tankstation Het Haasje in Maarheeze. Alle drie de auto’s  zijn verloren gegaan. De brand op de parkeerplaats bij het tankstation in Maarheeze, aan de A2, vond plaats rond 00.50 uur. De politie is een onderzoek gestart omdat er nergens een bestuurder te bekennen was. De politie gaat onderzoeken of de eigenaar de auto op de parkeerplaats heeft achtergelaten. Enkele uren later was het raak in de Weverwei in Dommelen, gemeente Valkenswaard. Twee geparkeerde auto’s stonden in lichterlaaie toen de brandweer aankwam. Het vermoeden bestaat dat één auto aangestoken is en het vuur oversloeg naar de andere auto. De politie doet onderzoek.