Vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te beperken, wordt er ook zondag 24 mei door RTV Horizon een kerkdienst uitgezonden. Tijdens de dienst wordt aandacht geschonken aan de zevende zondag van Pasen én aan Hemelvaartsdag. Deze dienst wordt vooraf, zonder kerkgangers, opgenomen in de Onze Lieve Vrouwe Visitatiekerk in Budel. In deze dienst zullen ouderling A. van Rens (Heeze), pastoor Ton Sip (Cranendonck) en pater Wim van Meijl (Leende) voorgaan. De dienst wordt op zondag 24 mei vanaf 11.00 uur uitgezonden op het televisiekanaal van RTV Horizon en is ook terug te kijken op de websites van de lokale parochies en via  www.rtvhorizon.nl. Op de zondagmiddagen wordt deze dienst ieder uur herhaald op het televisiekanaal van RTV Horizon. Op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei, wordt er géén kerkdienst uitgezonden door RTV Horizon.