Woont u in een duurzaam huis, of heeft u energiebesparende maatregelen genomen? Dan zijn wij op zoek naar uw verhaal! Help andere inwoners op weg door uw huis aan te melden als voorbeeld. Als u het leuk vindt, kunt u uw woning ook openstellen voor bezoekers tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op 31 oktober of 7 november, of meedoen aan de verkiezing. Alle kennis en ervaringen op het gebied van duurzaam wonen zijn welkom. Deel uw ervaring online, of tijdens de Duurzame Huizen Route op 31 oktober en 7 november. Dit jaar vindt ook de verkiezing van het duurzaamste huis van Nederland plaats. Tot 20 september kunt u uw woning aanmelden en meedoen met de verkiezing. De woningen worden per categorie door een deskundige jury beoordeeld op onder andere klimaatbestendigheid, energiezuinigheid en duurzaam materiaalgebruik. Meer informatie en aanmelden: www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing.