De moeder van Romy moet heel veel werken. Daarom gaat Romy elke dag na school naar haar oma toe. Als je denkt dat het leuk is, dan heb je het mis. Want oma Stine heeft het heel druk met haar eigen kapsalon en is daarnaast best streng tegen Romy. Maar alles wordt anders als Romy ontdekt dat haar oma ook een hele andere kant heeft. De film wordt georganiseerd in samenwerking met Cordaad Welzijn. Bent u een geregistreerde mantelzorger? Dan kunt u gratis reserveren via het aanmeldformulier op www.tperron.nl waar uw gegevens worden gecontroleerd. De film wordt tweemaal vertoond, op 5 en 6 november om 20.00 uur in ’t Perron in Heeze. Niet geregistreerde mantelzorgers kopen voor 5 euro een kaartje op www.tperron.nl of aan de bar van ’t Perron. In verband met de coronamaatregelen is er plaats voor maximaal 30 personen per vertoning en zijn er geen consumpties beschikbaar.