Het aantal coronabesmettingen blijft te hoog. Daarom moeten we de gedeeltelijke lockdown blijven voortzetten, ook tijdens de feestdagen. Het is niet anders. Hoe graag we ook meer zouden willen doen, het virus laat dat nu nog niet toe aldus premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge. U mag thuis maximaal 3 personen op bezoek krijgen. Kinderen onder 12 jaar tellen niet mee. Blijf op 1,5 meter afstand van mensen die op bezoek komen. Ook aan tafel. Doe uw boodschappen alleen. Vanaf 4 januari krijgen mensen het vaccin tegen het coronavirus.
Eerst zijn de mensen die werken in de zorg aan de beurt. Dan komen de mensen die in een verpleeghuis wonen en daarna de rest van Nederland. Tot de meeste mensen gevaccineerd zijn, moeten we ons aan de maatregelen houden. Reis alleen naar Curaçao als dit nodig is. Bellen met vragen over het coronavirus naar 0800 – 1351 of +31 20 205 1351 als u in het buitenland bent. Het telefoonnummer is open van 8:00 uur tot 20:00 uur. Op maandag tot en met vrijdag.