Om u te helpen met duurzaam tuinieren biedt de stad Hamont-Achel samen met het Klimaatcafé, Centrum Duurzaam Groen en Limburg.net een gratis onlineopleiding aan over kringloop tuinieren en dit op vijf verschillende data. In navolging van de Webinars over stads tuinieren in januari kunt u in februari de online sessie over kringloop tuinieren volgen. Tijdens de Webinar “Kringloop tuinieren in een notendop” ontdekt u hoe u tuinafval kunt voorkomen en hoe u allerlei tuinresten nuttig, fraai en creatief in de tuin kunt gebruiken. De tijdstippen zijn: zaterdag 6 en 13 februari van 10.00 – 11.30 uur, dinsdag 9 en 23 februari van 20.00 – 21.30 uur en donderdag 18 februari van 14.00 – 15.30 uur. Inschrijven en meer info via: www.hamont-achel.be/webinars. Alle online sessies duren ongeveer 1,5 uur en gebeuren via Zoom. Deelnemers ontvangen vlak voor aanvang van de Webinar een link in hun mailbox.