In het kader van Valentijnsdag hebben een aantal partijen uit de gemeente Heeze-Leende een actie bedacht om medemensen in deze moeilijke tijd een hart onder de riem te steken. En dan ook letterlijk een hart want op zaterdag 13 februari, de dag vóór Valentijnsdag roepen we kinderen tot 12 jaar uit alle kernen van Heeze-Leende op om zelf een hart te komen maken d.m.v. ballonmodelleren.
Op de volgende tijden staan we om ballonnenhartjes te maken en uit te delen.
Van 9:00 – 9:30 uur: RKSV Heeze;
Van 10:00 – 10:45 uur: Plein bij de Coöp St Jan Leenderstrijp;
Van 11:00 – 12:00 uur: RKSV Heeze;
Van 13:00 – 14:00 Blokhut Jong Nederland Leende
Van 14:15 – 15:00 uur voetbalvelden RKSV Sterksel
We zullen zorgen voor voldoende afstand. Neem broertjes en zusjes mee en 1 ouder. Kun je zelf niet op zaterdag 13 februari dan zorgen wij, als jij wil, voor de nodige materialen. Mail dan naar marlonkorsten@cordaadwelzijn.nl