Op 23 februari van 19.30 tot ongeveer 20:30 uur organiseert Cordaad Welzijn/ Wel!zijn de Kempen een digitale lezing over euthanasie. Je kunt de digitale lezing volgen vanaf je computer, tablet of telefoon en wordt verzorgd door de Nederlandse Vereniging voor Vrijwillige Levenseinde, NVVE. Om keuzes te maken en beslissingen te nemen, moet je weten wat kan en wat niet en wat dokters en zorgverleners kunnen doen met jouw wensen en welke wetten en regels belangrijk zijn. Tijdens deze lezing wordt onder meer aandacht besteed aan de (on)mogelijkheden van euthanasie en de rol van wilsverklaringen. De deelname is gratis. Je kunt je aanmelden via www.cursushuys.nl. Na registratie ontvang je automatisch een mail met een link naar de digitale lezing. Voor informatie kun je bellen of mailen met Björn Roos : 06-51 86 13 54 of bjornroos@cordaadwelzijn.nl