Via de landelijke regeling Jeugd aan Zet, organiseert de Gemeente Cranendonck in samenwerking met de Sporthub van de Romrijten en CORDAAD Jongerenwerk op 16 mei een gratis sportactiviteit voor jeugd en jongeren van 12 tot en met 26 jaar. Gekozen is voor het ‘Pest Mij Maar’-programma van ex- prof basketballer Henk Pieterse. Een programma met veel humor, muziek en makkelijk uit te voeren basketbaloefeningen. De sportactiviteit wordt uitgevoerd binnen de RIVM-richtlijnen. Groep 1: 12 t/m 15 jaar start om 12:30 uur tot 14:00 uur en groep 2: 16 t/m 26 jaar start om 14:30 uur tot 16:00 uur Schrijf je vooraf in! Mail naar j.koch@cranendonck.nl.  Vermeld in het onderwerp: JAZ Cranendonck en zet in de mail je naam en leeftijd. Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat we tijd hebben voor de gezondheidscheck.