De energietransitie gaat ons allemaal aan: inwoners, ondernemers en overheden. Daarom onderzoeken wij samen waar en hoe we het best duurzame elektriciteit kunnen opwekken in Nederland. Metropool Regio Eindhoven (MRE) werkt aan een regionale energiestrategie (RES). Als onderdeel hiervan is er een milieueffectrapport (MER) opgesteld. Hierin worden de milieugevolgen van de opwekking van elektriciteit met grootschalige zonne- en windparken op een objectieve manier in kaart gebracht. Benieuwd naar hoe het MER is opgezet en uitgevoerd? Wilt u meer weten over de onderzoeksprocedure en welke aspecten er zijn meegenomen? Schrijf u dan in voor deze online bijeenkomst. U kunt ook aansluiten bij één van de andere sub-regio’s op 18 of 19 mei. Voor meer informatie over het programma gaat u naar www.energieregiomre.nl. Inschrijven doet u via www.energieregiomre.nl/agenda: u gaat naar 17 mei, klik op het gekleurde blokje waarna u nog een paar kliks doet naar de inschrijvingspagina.