Op zaterdag 3 juli is het vijftig jaar geleden dat pastoor Wim van Meijl tot Priester werd gewijd. Pastoor Van Meijl is een lid van de Paters Salvatorianen in Hamont-Lo, was deken van het dekenaat Heeze en nog altijd actief als pastoor voor Sterksel en Leende. Daarnaast is hij – samen met dominee Mirjam van Nie en Pastoor Ton Sip – voorganger in de tweewekelijks gebedsdienst op TV Horizon. In het weekend van 3 en 4 juli wordt het gouden priesterfeest in Sterksel en Leende gevierd met een feestelijke eucharistieviering. Ook Horizon TV wil dit bijzondere jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op zaterdag 3 juli wordt er vanaf 18.00 uur op de even uren tot zondag 18.00 uur  een recent interview met pastoor Van Meijl uitgezonden, waarin hij terugblikt op 50-jarig priesterschap. Op zondag 4 juli wordt vanaf 18.00 uur op de even uren tot maandag 18.00 uur een opname van de feestelijke eucharistieviering in Leende uitgezonden. Beide uitzendingen zijn ook na te kijken op www.rtvhorizon.nl.