Op dinsdag 14 september heeft het RIVM nieuwe cijfers bekend gemaakt met betrekking tot het aantal coronabesmettingen in Nederland. Het totaal aantal personen uit Cranendonck dat in het ziekenhuis opgenomen is, is de afgelopen week opnieuw gelijk gebleven. Het totaal aantal uit Cranendonck in het ziekenhuis opgenomen personen blijft 79. Het totaal aantal personen uit Heeze-Leende dat in het ziekenhuis is opgenomen is deze week ook gelijk gebleven. Het totaal aantal personen uit Heeze-Leende dat is opgenomen in het ziekenhuis blijft 23.

De afgelopen week zijn 13 nieuwe coronabesmettingen vastgesteld in Cranendonck. In Heeze-Leende zijn 2 nieuwe besmetting geconstateerd. Het totaal aantal positief geteste mensen in Nederland is 1.974.662. In vergelijking met vorige week zijn er in Noord-Brabant de afgelopen week 1.619 nieuwe besmettingen bijgekomen, waarmee het totaal aantal positief geteste personen uit onze provincie uitkomt op 311.136 personen.