Onder bijna ideale omstandigheden hebben zo’n 430 hardlopers zondag deelgenomen aan de verschillende hardloopwedstrijden van Loopgroep Cranendonck, aldus het Eindhovens Dagblad. Naast de halve en kwart marathon waren er wedstrijden over 11 en 5,5 km en enkele jeugdwedstrijden. De uiteindelijke winnaar van de halve marathon, Michael Beuwer, liep zijn afstand in 1 uur, 12 minuten en 15 seconden. Er was ook succes weggelegd voor de lokale favorieten Teun Duisters (11 km) en Erik de Laat (10 Engelse mijlen), beiden lopers van Loopgroep De Gastelse Kenianen. Duisters wilde eigenlijk de halve marathon lopen, maar zijn lichaam liet hem in de steek.  Voor het begin van de wedstrijden herdacht de organisatie de vorig jaar overleden Frans Valkenburg, actief lid van de loopgroep. Als eerbetoon liepen vijftien familieleden mee, overgekomen uit alle hoeken van het land. Er stonden nog twintig familieleden te supporteren.