Nu we er weer meer op uit kunnen, wil de gemeente Heeze-Leende dat iedereen dat kan. Daarom wordt in de Week van de Toegankelijkheid van 4 tot en met 8 oktober aandacht gevraagd voor toegankelijke winkels, horeca, theaters, dorpshuizen, natuurgebieden, sportaccommodaties, enzovoorts. Vier locaties in Heeze-Leende zijn getoetst op toegankelijkheid. Zij krijgen daarom een “sticker toegankelijkheid”. Op maandag 4 oktober reikte wethouder Jan de Bruijn met de Werkgroep Toegankelijkheid van de Adviesraad Sociaal Domein stickers uit aan dorpshuis De Schammert in Leende, DOSL in Leende, restaurant Cucina Basta in Leende en Medisch Centrum Heeze. Verder is een lijst opgesteld van locaties in Heeze-Leende waar iedereen tijdens openingsuren naar het toilet kan. Deze lijst is te vinden op de website van de gemeente. Een aantal van deze locaties ontvangt in de Week van de Toegankelijkheid een sticker “Hoge Nood”. De Week van de Toegankelijkheid is een initiatief van Ieder(in), een landelijk netwerk van mensen met een beperking of chronische ziekte.