Het donker beleven op de heide tijdens de ‘Nacht van de Nacht’: IVN Geldrop nodigt kinderen zaterdag 30 oktober om 19.00 uur uit voor een wandeling zonder kunstlicht langs posten met activiteiten vanaf manege Meulendijks, Strabrechtseheideweg 6 in Heeze. De tocht duurt ruim een uur, de deelname is gratis maar aanmelden is nodig. Wordt het interessant? Reken maar! Moet je stevige schoenen aan? Goed idee. En een zaklamp of telefoon mee? Zeker niet, dan is er niks meer aan! Mag pappa of mamma mee? Als je denkt dat die durft, oké. Lijkt het je wat? Je kunt je tot 25 oktober inschrijven via publiek.ivngeldrop@gmail.com. Vermeld “Nacht voor de nacht” en ook je leeftijd want IVN wil om 19.00 uur starten met de jongste kinderen. Tot half acht gaan er groepjes op pad. De laatste deelnemers komen dan rond 21 uur terug bij de parkeerplaats. Inlichtingen bij: Plonie van Campen, email: p_vcampen@hotmail.com tel: 040-2854996 en Mariet Vissers, tel: 040- 2856622 De foto is verzorgd door Plonie van Campen.