Markante en minder algemene paddenstoelen komen in beeld tijdens een thema-avond bij IVN Geldrop in het kasteelpark op woensdag 3 november. Natuurfotograaf Ad Brouwers vertelt daarbij de nodige wetenswaardigheden. Aanvang 20 uur, toegang gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Natuurfotograaf Ad Brouwers projecteert foto’s van binnen en buiten onze landsgrenzen. Belangstellenden zijn 3 november welkom in natuurinformatiecentrum De Paardestal. Koffie en thee staan klaar om 19.45 uur, aanvang 20 uur. Om 21 uur is er een koffiepauze. De fiets mag het park in, de auto kan aan de Helze of bij de kerk geparkeerd worden. Wie meer natuur wil beleven en IVN wil steunen kan zich als lid of donateur aanmelden via de website www.ivn.nl/geldrop. Leden ontvangen het ledenblad Mens & Natuur, nieuwsbrieven, een welkomstgeschenkje en kortingen.