Het gemeentebestuur van Cranendonck houdt vast aan het eerder genomen besluit om geen vergunning te verlenen voor de bouw van een supermarkt op de locatie Nieuwstraat 95 in Budel volgens het Eindhovens
Dagblad. Eind oktober stuurde Van Grunsven nog een schadeclaim van 5 miljoen euro naar het gemeentebestuur van Cranendonck. De megaclaim heeft kennelijk niet al te veel indruk gemaakt in want B en W houdt voet bij stuk: een supermarkt aan de Nieuwstraat 95 in Budel is niet wenselijk. Wethouder Frans Kuppens (CDA) maakte de nieuwe afwijzing bekend tijdens de commissievergadering van afgelopen dinsdag. Behalve voor de realisatie van de eigen supermarkt is Van Grunsven ook verwikkeld in een juridische strijd over een andere supermarkt in Budel. De ontwikkelaar heeft bezwaar gemaakt tegen de verhuizing van de Jumbo. Van Grunsven gaf eerder al aan haar bezwaren niet in te trekken, zolang de gemeente geen groen licht geeft voor de ontwikkeling van de supermarkt aan de Nieuwstraat.