Eerder al berichtte VVD Heeze-Leende dat Johan Cuijten benoemd was als hun lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen. Nu maakt VVD Heeze-Leende de volledige kandidatenlijst bekend.
De partij heeft naast bekende namen een aantal nieuwe gezichten in de gelederen, zoals Betsie van Grunsven-te Dorsthorst, Marianne Baijens, Hans van der Vorst en Ceciel Verschuuren. Op de kandidatenlijst stond oorspronkelijk ook Lia Liebregts-Compen, voorheen voorzitter van de Dorpsraad Leende. Zij is in december echter droevig genoeg plots overleden.
De top-4 is een mix van ervaring en nieuw talent: lijsttrekker Johan Cuijten is voor veel mensen in Heeze-Leende een goede bekende, een man die door de jaren heen al in veel verenigingen en organisaties zijn steentje heeft bijgedragen. Vanaf 2020 doet hij dat in de raad en daar gaat hij graag de komende vier jaar mee door. Op de tweede plek staat Miranda ten Hout. Zij zit sinds 2018 in de raad en heeft zich inmiddels bewezen als een scherp, constructief raadslid. Remon Vos op plaats drie is een nieuwkomer in de politiek. Hij gaat voor praktische oplossingen die echt bijdragen. Op nummer vier staat de doorgewinterde Robert Groenewoud, die met zijn ervaring en kunde kandidaat-wethouder is.
De gehele kandidatenlijst is te bekijken op www.heezeleende.vvd.nl