Chris de Haas, Jel Goossens en Niek van Ingen spelen overwegend Nederlandstalige- en Engelstalige luisterliedjes, op eigen wijze gebracht. Ervaren muzikanten, die in vele bandjes, gelegenheidsformaties, o.a. Stiena en de Stoeptegels, Art of Earth Wind & Fire, in symfonie- en projectorkesten, gespeeld hebben. Gebruik makend van viool, piano, accordeon, gitaar, sax en zang. In hun thema’s zijn ze op zoek naar “Chronisch Geluk”. Onderweg verzamelen zij allerlei pareltjes en worden zo hun eigen Chronisch Geluk. vandaar de naam. Ze waren net bezig met hun eerste programma, toen ook zij overvallen werden door Corona. Gelukkig kan er nu weer muziek gemaakt worden, een moment om thuis te komen, en stil te staan bij het leven. Het huisconcert begint om 15.00 uur (inloop vanaf 14.45 uur). Entree: 5 euro. Reserveren is nodig en kan via de website van De Wieger.