Het is wellicht heel herkenbaar, als je ouder wordt laat je geheugen je soms in de steek. Maar ook om andere redenen kan het zijn dat je twijfelt aan je geheugen. Heb jij, of iemand in je omgeving, te maken met (beginnende) dementie of overige vraagstukken? Dan heb je mogelijk vragen. Over hoe je jezelf, je dierbare of een bekende verder kunt helpen, waar je hulp kunt krijgen en hoe je actief mee kunt blijven doen in de maatschappij. Vandaar dat de gemeente Heeze-Leende, in samenwerking met Cordaad en de bibliotheek, het geheugenhuis opent. De eerste inloop vindt plaatst op woensdag 6 juli van 14:00 tot 16:00 uur is gratis en in ’t Perron. Opgeven via: email: steunpuntmantelzorgHL@cordaadwelzijn.nl of telefonisch: 06 51 86 13 54 / 040 226 55 97. Aanvullende informatie vindt u op de website van de gemeente.