In deze laatste podcast aflevering voor de zomer gaat alle aandacht uit naar het grootste evenement van het jaar in Heeze, de Brabantsedag. Een uniek evenement boordevol cultuur en vermaak voor jong en oud, met als afsluiter op zondag de grootste theaterparade van het jaar. Benieuwd wat de rol van de gemeente Heeze-Leende hierin is? Gemeentesecretaris Carolien Klesman-Nacken ontvangt de voorzitter van de Stichting Brabantsedag en haar collega burgemeester Paul Verhoeven. Beluister alle afleveringen van de podcastserie op www.heeze-leende.nl/podcast    Heeft u vragen of opmerkingen na het beluisteren van één van de podcastafleveringen? Geef dit aan ons door, door te bellen naar 040 224 14 00 of te mailen naar postbus@heeze-leende.nl   Op de hoogte blijven van de Podcastserie “Wij Zijn Heeze-Leende? Dat kan via Spotify en via de website van de gemeente: www.heeze-leende.nl  óf via: https://app.springcast.fm/podcast/wij-zijn-heeze-leende