De kermis opent zaterdagavond om 19.00 uur. Honderden gratis kermismunten zullen naar beneden regenen! Vervolgens bast op het grote podium het openingsfeest los met DJ Siem en coverband Hard2Get, De zondag is voor de feestvierders een drukke, maar bovenal knotsgekke dag. Die dag kun je aftrappen bij het traditionele kermistoepen in Café De Sport, vervolgens om 14.00 uur op het feestplein, de eerste editie van Schoots Megapark. Pitchers bier, opblaasdieren, hemdjes in neon-kleuren, confetti & verrassingsoptredens. Kers op de taart de rockende dames van Steam Sister ’s.
Maandag dan is vroegavond de uitreiking van de teken-en knutselwedstrijd. Hierna de Vrienden van Carlo Live. Dinsdagmiddag is voor de kinderen van de basisscholen een onvergetelijke middag met een gratis ritje én een kermiscadeautje! Daarna kunnen de feestvierders aan de bak op de heerlijke hits van DJ Frank Groenen en coverband Baby Blue. Voor meer informatie, volg Schoot Kermis op Facebook (Kermis-Budel Schoot) en Instagram (schootkermis) of kijk op www.schootkermis.nl.