In het buitengebied, aan de rand van de wijk Leuken in Weert bevindt zich een nostalgisch museum. Ad Mater is hier de enthousiaste eigenaar van -Museum de nostalgische verzamelaar-
Aan de Rietpeel 3 is dit uniek museum gevestigd. De meest uiteenlopende voorwerpen uit vroeger tijden kunt u hier met eigen ogen aanschouwen.Zoals, van alles uit grootmoederstijd, een grote collectie antieke fietsen, oldtimer motoren, gebrandschilderde ramen, oude wapens, klem- en vangtechnieken enz. Deze collectie wordt geregeld uitgebreid.
Ad geeft u graag een rondleiding, waarbij u persoonlijk uitleg krijgt van wat er allemaal te bewonderen is. Hierbij zullen veel mooie verhalen en anekdotes de revue passeren. Het museum doet vervlogen tijden herleven. Geopend van dinsdag t/m zondag 13.00 – 17.00 uur.
Rietpeel 3 6004 RX Weert Tel: 0495-520417