Om 19:00 uur wordt de kermis op een feestelijke manier geopend met ondersteuning van het gilde St. Joris en St. Barbara. Op het kermisterrein vindt u de American Trip, de Vulcano-power, de mini-cars, de draaimolen, de grijpkranen, de pusher, het vuilnisbakkenspel, de schiettent en het lijntrek-bussensportspel. Uiteraard is ook gezorgd voor de inwendige mens. Denk aan heerlijke oliebollen, een suikerspin en snoep in alle soorten en maten. Verder wordt op kermismaandag van 18.00 – 20.00 uur een karikaturist-act opgevoerd, wat voor het nodige vertier zorgt op de kermis. De Stationsstraat in Maarheeze wordt vanwege de opbouw van de kermisattracties vanaf woensdag 13 juli gedeeltelijk afgesloten met wegafzettingen. Het verkeer wordt daarom tijdelijk omgeleid. We vragen de bewoners aan het kermisterrein om de gft-containers en de PMD-zakken nabij de wegafzetting(en) te plaatsen (in plaats van voor de woning). Een tip is om te zorgen dat uw eigen container herkenbaar is.