Vrijwilligers van ’t Bösselke in Budel halen op zaterdag 13 augustus in een deel van Budel géén oud papier op. Helaas zijn er vanwege de vakantie te weinig vrijwilligers beschikbaar. Ook het bedrijf dat afval inzamelt in onze gemeente, heeft onvoldoende personeel beschikbaar om deze inzameling eenmalig over te nemen.   Bekijk het overzicht (afbeelding) in welke straten in Budel het oud papier niet wordt opgehaald. De eerstvolgende inzameling in bovenstaande straten is op zaterdag 10 september vanaf 13.30 uur. De inzameldagen zijn ook te raadplegen op de digitale afvalwijzer via afvalkalender.cranendonck.nlof op de app ‘Afvalkalender Cranendonck’. U kunt uw oud papier ook gratis inleveren op de milieustraat, Rondven 34-36 in Maarheeze. Bekijk de openingstijden van de milieustraat op cranendonck.nl/milieustraat.