Tot en met vorige week donderdag konden woningeigenaren in Cranendonck zich aanmelden voor de inkoopactie zonnepanelen. Deze actie was opgezet door gemeente Cranendonck in samenwerking met het Regionaal Energieloket. In totaal zijn er 176 aanvragen ontvangen. Een mooi resultaat. Behalve dat met zonnepanelen flink gespaard wordt op CO2, levert gebundeld inkopen voor deelnemende inwoners een aantrekkelijk prijsvoordeel op. Na de vakantieperiode start er een inkoopactie voor vloer- bodem- spouwmuur- en glasisolatie. Eigenaren van een woning van het bouwjaar 2000 en ouder ontvangen eind augustus een brief met meer informatie. Inwoners met een nieuwere eigen woning kunnen uiteraard ook deelnemen. Meer informatie volgt (ook) via cranendonck.nl en via de gemeentepagina. Nu al aan de slag om te besparen op uw energierekening? Kijk voor meer informatie over de verschillende isolatiemaatregelen op www.regionaalenergieloket.nl/cranendonck