Een auto met caravan botste zaterdagavond tegen een Range Rover. Daarbij raakten twee personen uit de auto met caravan gewond. Dit meldt het Eindhovens Dagblad. Door het ongeluk was de A2 ter hoogte van Maarheeze in de richting van Eindhoven tijdelijk dicht. De auto met caravan begon rond 19.30 uur te zwabberen op de snelweg en botste tegen de Range Rover. Door de klap belandde de caravan op zijn kop en schoof 200 meter over de weg. Het gaat om een auto met een Duits kenteken. De twee gewonden werden met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De inzittenden van de Range Rover werden wel even nagekeken in de ambulance, maar hoefden niet naar het ziekenhuis. Zij kwamen met de schrik vrij. Door de klap scheurde de caravan aan flarden en zorgde voor een enorme ravage op de weg. Daardoor was de weg richting Eindhoven ter hoogte van Maarheeze dicht. Het verkeer dat er al stond, werd weggeleid via de linkerrijstrook.