Op zondag 25 september vraagt IVN Heeze-Leende aan alle kinderen vanaf 7 jaar om van 10.00 uur tot 12.30 uur de handen uit de mouwen te steken om boompjes uit te trekken in het Heezerenbosch. Verzamelen is aan het eind van de verharde weg op de viersprong bij manage Van Oeffelen (nr. 24). Het beste is om met de fiets te komen, omdat het een kwartier lopen is en de parkeervoorzieningen beperkt zijn. Spierballen zijn er wel voor nodig. Sterke vaders, moeders, opa’s, oma’s en vrienden mogen ook meedoen. De werkers van de Natuurgroep zullen hen helpen zodat alles veilig gebeurt. Graag vooraf aanmelden via de website van het IVN. Voor vragen kunt u terecht bij Weena Oskamp-Rantong tel. 06 5470 5501 of via mail kinderactiviteiten@ivnheezeleende.nl. De deelname is gratis. IVN Heeze-Leende zorgt voor iets te drinken en wat lekkers.