Vrijdag 23 september werd Leonie-Bax in het Clubhuis Gilde St. Jan Baptista in Leende  verrast met een koninklijke onderscheiding. Ze werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Ze was jarenlang de uniformenmaakster van het gilde. Niet alleen verantwoordelijk voor de vervaardiging van nieuwe uniformen, maar ook voor de herstelwerkzaamheden aan de “oude” uniformen. De zwaaivendels uit 2001 en de uniformen voor de nieuwe jeugdleden zijn van haar hand, alsmede de rouwsjerpen en de nieuwe zilvervesten. In 2019 heeft zij haar werkzaamheden overgedragen, maar voor het verlenen van hand- en spandiensten kan er nog altijd een beroep op haar worden gedaan. Verder maakt ze sinds 2003 deel uit van de Kledingcommissie van de Vriendenkring de Rooie Hoek. Jaarlijks gaat het om ongeveer 70 kostuums, o.a. de creaties die zijn gedragen door “Willem van Oranje” en “Ferdinand Verbiest” zijn door haar gemaakt. Tot slot mag niet onvermeld blijven dat zij op verzoek stropdassen en boerenkielen voor het college van burgemeester en wethouders heeft vervaardigd met het motief van de vlag van de provincie Noord-Brabant.