Zaterdag 24 september werd na een aantal coronajaren weer Sky Kids Dag georganiseerd. Op die dag kunnen ernstig of chronisch zieke, lichamelijk of geestelijk beperkte of getraumatiseerde kinderen zelf een vlucht maken in een echt vliegtuig. De Sky Kids Dag werd georganiseerd door Kempen Airport, Vliegclub De Kempen in samenwerking met Kiwanis Club Weert en Kiwanis Club Cranendonck. De luchthaven en vliegtuigen werden kosteloos ter beschikking gesteld door Kempen Airport en Vliegclub de Kempen. Door haar diverse fundraising-activiteiten zorgden Kiwanis Club Weert en Kiwanis Club Cranendonck voor een compleet verzorgde dag voor de kinderen en hun gezin. De Sky Kids kregen bij binnenkomst een Boarding Pass en een welkomstpakket met o.a. een t-shirt en petje. De dag is compleet verzorgd; dus inclusief drankjes en broodjes. Voor en na de vlucht kunnen de kinderen zich vermaken met een vluchtsimulator, op het springkussen of met een karikatuurtekenaar of met bijzonder creatieve ballon. Volgens de organisatie: een dag met een gouden randje.