Kun je zingen en durf je op een podium te staan voor een jury? Doe dan mee met de Voice of Best (en omstreken).
Restaurant Quatre Bras in Best organiseert in samenwerking met RJ Record Studio ‘The Voiceof Best’. De auditieronden zijn in september. Iedereen uit Best en omstreken kan zich gratis aanmelden vanaf 14 jaar.
Het idee van The Voice komt van Ron Jongenelen, eigenaar van RJ Record Studio. In Waarle en Veldhoven is The Voice al een succes. Jongenelen: ‘In Waarle hadden we in 2013 79 aanmeldingen en daar leeft The Voice in heel het dorp. In Best gaat het ook goedkomen’. Deelnemers worden beoordeeld door een professionele jury uit de entertainment-, muziek- en theaterwereld.
De winnaar van The Voice of Best krijgt een opname van het winnende nummer in een professionele studio, een dinerbon t.w.v. €100 van Restaurant Quatre Bras en automatisch deelname aan de voorrondes van The Voice of The Kempen.
Aanmelden kan via www.rjrecordstudio.nl of stuur een e-mail naar info@rjrecordstudio.nl met een korte muzikale biografie, een recente foto, eventueel een demo of een You-Tube link.