Talkshow van Erik-jan de Sterke en Dianne Koevoets, waarin we in gesprek gaan met bijzondere gasten uit onze regio. Vandaag komen we vanuit het Brouwershuis in Leende en hebben we Maikel van der Heijden en de familie Geurts op bezoek, die de Alpe du Huzes gaan beklimmen in Frankrijk. “Opgeven is geen optie’ de berg in Frankrijk die een dag in het jaar van Nederland is, met als doel: zoveel mogelijk geld bij elkaar krijgen voor KWF.

Het hele team van de Show van de radio’ is op weg om het maken van een Talkshow in de vingers te krijgen. Je ziet onze Talkshow’ dan ook iedere week groeien, qua gesprekken aan tafel, redactie, beeld, licht, geluid… we zijn er nog niet, maar langzaam begint het programma steeds meer vorm te krijgen…

Techniek: Koen van der Vorst en Jordan Koevoets.

Reageren ? mail: Dianne@rtvhorizon.nl