Zondag 1 september is in Soerendonk en Gastel de 1e editie van de Colored-Up Run. Iedereen kan meedoen en winnen is geen doel.

Hoe werkt de Colored-Up Run?
Bij de Colored-Up Run loop je 5 km in eigentempo, wandelen mag dus ook. Je wordt door vrijwilligers onderweg bestrooid met kleurenpoeder. Na 5 km kom je als een waar kleurenpalet en kunstwerk over de finish. Het poeder levert geen gevaar op voor de gezondheid en het milieu.

Om 13.00 uur geeft wethouder Frans Strik het startschot op het festivalterrein van sportpark de Braken aan de Branten 15 in Soerendonk.
Na afloop is er op het festivalterrein van Sportpark de Braken van 14.00 tot 20.00 uur een feest met regionale dj-talenten. Omstreeks 16.30 uur is de grote finale “THE RAINBOW” waarbij alle zakjes kleurenpoeder de lucht ingaan.

Inschrijven:
T/m 20 augustus op www.coloreduprun.nl. Deelname kost 15 euro, inclusief T-shirt, zonnebril en telefoonhoesje ter bescherming voor je telefoon.