Spectaculaire start Boels Rental Ladies Tour in Heeze

Derde dag vertrek vanuit gemeentehuishal in Heeze
De Boels Rental Ladies Tour start donderdag 4 september 2014 vanuit de gemeentehuishal in Heeze en finisht in Leende! Een spectaculaire start van de derde dag waarin de top van de dames wielersport het tegen elkaar opneemt.
Inmiddels is Heeze-Leende vertrouwd geraakt met de ontvangst van de wielerdames. In het verleden was zowel de start- als de finishplaats Leende. Dit jaar, is Heeze erin geslaagd om de start letterlijk vanuit het gemeentehuis in Heeze te laten plaatsvinden. En net als andere jaren zal de finish in Leende zijn. Tourclub Heeze zal de landelijke organisatie ondersteunen bij de etappe in Heeze-Leende. Vele vrijwilligers treden op als verkeersregelaars, zetten de dranghekken klaar en verzorgen de lunch.
“In november vorig jaar hebben we de eervolle vermelding gekregen van “Leukste dorp van Noord-Brabant” en dat willen we ook op 4 september, iedereen weer laten ervaren. Ik nodig dan ook iedereen uit om naar het gemeentehuisplein te komen. De start zal echt in de hal van ons gemeentehuis plaatsvinden. Dat is voor zover ik weet – en ik volg de wielersport toch op de voet – nog nooit eerder gebeurd”, aldus burgemeester Paul Verhoeven.
image