Voorverkoop tonpratersavond Smeltkroes

Op zaterdagavond 25 oktober treden 6 van de beste tonpraters op in De Smeltkroes. CV De Muuzevangers organiseert op deze avond weer de jaarlijkse tonpratersavond. De tonpraters zijn o.a. Rob Scheepersuit Sterksel en Berry Knapen uit Heeze. Beide heren zijn goed voor een flink gevulde prijzenkast. Het podium van De Smeltkroes is voor hen bekend terrein.
De andere tonpraters komen van verder: Hans Eijkemans, Fred van den Elzen, Ton Brekelmans en Frank Schrijen zijn inmiddels gevestigde namen. Ook zij wonnen al heel wat prijzen met hun buuts. De Muuzevangers zijn dan ook blij dat deze tonpraters naar Maarheeze te komen.
Op vrijdagavond 3 oktober tussen 19.00-19.30 uur start de voorverkoop. Deze vindt plaats bij De Smeltkroes. Daarna zijn kaarten verkrijgbaar aan de bar van De Smeltkroes. Toegangskaarten kosten € 12,50. Leden van CV De Muuzevangers betalen slechts € 10,-. Bent u lid, maar kunt u niet aanwezig zijn bij de voorverkoop? Neem dan even contact op met secretariaat@muuzevangers.nl.
Foto van Berry Knapen door Henri van de Griendt.