Nieuwsberichten Dorpsraad Leende

Na de zomervakantie heeft de Dorpsraad Leende de draad weer opgepakt onder het nieuwe voorzitterschap van Ger Geurts en Lia Liebregts. Paul Martens maakt nog wel deel uit van de Dorpsraad maar is teruggetredenals voorzitter. Ook is de Dorpsraad uitgebreid met Yvonne Versteijnen en Randy Graybill.
Op donderdagavond 30 oktober wordt de jaarlijkse Dorpsavond gehouden. Het thema voor deze avond is “Veiligheid”. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis. De avond wordt gehouden in de Scheuter.
Op zaterdag 29 september wordt weer de jaarlijkse “schoonmaak” gehouden in het speelpark aan Meentplein. Vanaf 09.00 uur gaan we van start. Dorpsraad zorgt voor koffie. Overigens wordt in het park elke maandag- en woensdagmorgen tussen 10.30 en 11.00 uur “bewegen voor ouderen” georganiseerd. Een aanrader voor senioren!
Onlangs zijn er weer vernielingen aangericht aan het meubilair in het speelpark. Hiervan is melding gemaakt bij de politie. Tot nu toe zijn er nog geen daders bekend.
Naar aanleiding van meerdere klachten over de glasvezel is de Dorpsraad een actie gestart om een beeld te krijgen van de klachten over de kwaliteit van de huidige providers. HSL is hiervan in kennis gesteld.
Naast internet en twitter is de Dorpsraad Leende sinds kort ook te volgen via internet. Verder is Dorpsraad Leende ook bereikbaar via telefoon (040-2062624) en email (secretariaat@dorpsraadleende.nl).