Mannen van Metaal zoekt oud gereedschap

Bij onze activiteit Mannen van Metaal, donderdag 8 januari van 10:00 tot 12:00 in de Huiskamer in Budel-Schoot, dragen onze mannen samen met elkaar zorg voor een beter milieu door kleine oude huishoudelijkeapparaten uit elkaar te halen en de onderdelen daarvan te sorteren voor recycling.

Om dit zo goed als mogelijk te kunnen doen hebben we u hulp nodig. We zoeken namelijk nog gereedschap om de apparatuur op een goede en verantwoorde wijze uit elkaar te halen.
En daarbij kunnen we u hulp goed gebruiken! Heeft u nog klein gereedschap

Ook zoeken wij nog stoere mannen die mee willen helpen aan het project. Er komen namelijk jongeren waar u uw kennis van techniek aan over kunt dragen.

Heeft u nog gereedschap liggen voor ons? Of heeft u interesse om mee te doen aan deze activiteit. Neem dan contact op met Sociaal Makelaar Mariëtte Claessens: zuidzorgextra@gmail.com. Tel: 0652444712.

Of loop eens binnen in de Huiskamer om te informeren over deze activiteit of de vele andere activiteiten van de Huiskamer & SchootVoorElkaar. Tot snel in de Huiskamer vanaf donderdag 8 januari 2015.