234 clubs ontvangen Rabo Steuntje in de rug

Dit jaar organiseerde Rabobank Dommelstreek voor de zevende keer Steuntje in de rug. Maar liefst 234 clubs uit Geldrop, Heeze-Leende en Nuenen ontvangen middels dit initiatief een bijdrage voor de clubkas.Hiermee kunnen zij onze omgeving leefbaar houden en hun maatschappelijk doel in de lokale samenleving blijven vervullen.

Begin juni vond de finaleavond plaats bij De Collse Hoeve in Nuenen. Het thema van de avond was ‘Ontdek je creativiteit’. Middels een jongleeract werd aan de aanwezige bestuursleden duidelijk gemaakt dat men uitgaande van creativiteit en out of the box denken van het een op het ander moment kan jongleren. Op het einde van de finaleavond werd de uitslag bekend gemaakt van alle deelnemende clubs. Na afloop waren er louter positieve reacties te horen van de bestuursleden.

Creativiteitsprijs
Nieuw tijdens deze editie was de creativiteitsprijs. Clubs konden vooraf hun promotiemateriaal insturen. De samengestelde jury bestaande uit Coen Blankwaard (Bonkend Creatieve Concepten uit Nuenen), Christa van den Broek (Tableaux uit Heeze) en Denny Janssen (ledenraadlid Rabobank Dommelstreek) hebben vijf genomineerden uitgekozen. Deze genomineerden mochten tijdens de finaleavond pitchen en de aanwezige bestuursleden bepaalden de winnaar. De uitslag van de creativiteitsprijs is als volgt:
1. CV De Lolmakers uit Leende, 55 stemmen – € 500
2. Zsa Zsa Zsoe uit Gerwen, 39 stemmen – € 400
3. Avondvierdaagse uit Geldrop, 37 stemmen – € 300
4. Drumfanfare Jong Leven uit Gerwen, 26 stemmen – € 200
5. Brassband De Vooruitgang uit Nuenen, 24 stemmen – € 100

De volledige uitslag is te vinden via www.rabobank.nl/dommelstreek