‘Taart in de Tuin’ bij “De Berkenschutse”

HEEZE – Van maandag 8 t/m vrijdag 12 juni is een ieder weer van harte welkom op het terras van kinderboerderij ‘de Hoeve’ voor ‘taart in de tuin’.

Bij dit jaarlijkse evenement serveren leerlingenvan “De Berkenschutse” een week lang dagelijks hun zelfgebakken taartjes. Koffie/ Thee met taart kost € 2,50 en de opbrengst van deze projectweek komt ten goede aan de kinderboerderij. Van de opbrengst van afgelopen jaren is een prachtige speeltoestel gekocht; de
houten tractor staat in de boomgaard en er kan lekker op gespeeld worden. Kijk hoe leerlingen en bezoekers genieten van deze nieuwe aanwinst!

De openingstijden zijn van 09.30 uur tot 16.00 uur. Deze projectweek helpt de leerlingen hun geleerde vaardigheden in praktijk te brengen.

“De Hoeve” is een prachtige plek voor jong en oud waar je kan genieten van al het lekkers, maar zeker ook van het uitzicht op de prachtige tuin, bloemenkas en het dierenpark! Tevens zijn er plantjes te koop die de leerlingen zelf gekweekt hebben. “De Hoeve” bevindt zich op het terrein van Kempenhaeghe aan de Sterkselseweg 65 in Heeze. Een ieder is van harte welkom! Bij slecht weer kan men binnen terecht.