Eenzijdige Aanrijding Woning Meemortel

Budel – Maandag, 17 Augustus, omstreeks 15.50 uur zijn de hulpdiensten van Cranendonck gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de Meemortel in Budel. Daar zou ter hoogte van de splitsing meemortel-meemortel een eenzijdige aanrijding hebben plaats gevonden.

Een bestuurder van een bestelbus reed richting Budel toen hij net na de bocht de macht over het stuur verloor, waarschijnlijk omdat hij met zijn wielen aan de rechterkant de berm raakte. De bestelbus met daarin 5 inzittenden, waaronder 3 kinderen, sloeg over de kop en belandde tegen de gevel van een woning.

Een aanhangwagen die op de oprit geparkeerd stond ving de grootste klap op, waardoor de schade aan de woning enigszins beperkt bleef. Deze aanhanger voorkwam tevens dat de bestelbus de gevel van het huis binnen reed. Wonder boven wonder zijn er geen gewonden gevallen, alle 5 de inzittenden zijn ter plekke uitgebreid gecontroleerd door ambulancepersoneel, ze kwamen allen met de schrik vrij.

De bestelbus was ernstig beschadigd, de schade aan de woning viel daarentegen erg mee. De politie leidde het verkeer langs het ongeval, en gaf de weg weer vrij nadat de bestelbus was afgesleept. Ook assisteerde de agenten bij de afhandeling van de schade.

DSC_5044 Foto: Hammie